Rapport fra Tilsyn 2022

Rapport fra Tilsyn til offentliggørelse bliver fremsendt fra Svendborg Kommune i løbet af november 22.

Børnegården i Ollerup er et helt fantastisk og meget unikt Børnehus og vi tror på, at der er mange veje til at skabe de bedste børnemiljøer. Vi ved at der er en masse skønt udviklingsarbejde forude og er i gang på mange niveauer (se også vores pædagogiske læreplan).

 

Vi vil i forhold til den rapport vi får tilsendt engang i november 22 nævne, at der i tilsynet ikke er mulighed for at den pædagogiske konsulent kan "gå med på tur". Tilsynet mener desværre at vores læringsmiljøer der er placeret på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, går under definitionen "tur" hvilket er meget misvisende.

Som dagtilbud med en idrætsprofil er miljøerne og ikke mindst de mange ugentlig tilrettelagte aktiviteter der foregår i lokaler på Gymnastikhøjskolen, i høj grad en del af vores læringsmiljøer og på ingen måder sammenlignelig med tur.

Vi håber derfor at der på et tidspunkt åbnes op for at kigge på hele vores tilbud og ikke holde fast i en model der ikke giver mulighed for netop at se en af vores helt unikke sider.