Dagens og ugens rytme

Vores dag starter i børnehaven, hvor vuggestuebørnene og børnehavebørnene er sammen. Den voksne skaber en rolig og hyggelig atmosfære, således at børn og forældre føler sig godt modtaget. Børnene kan få morgenmad i tidsrummet 06.30-07.25. Fra kl. 7.30 deles børnene op.

Vuggestuen
I vuggestuen laver vi morgenmotorik, hvor børnene får labyrinttræning i gyngen og på bolden. Omkring kl.8.30 begynder vi at sætte os til formiddagsfrugt, hvor vi snakker, fortæller historier og synger. Derefter går vi til dagens aktiviteter, som varierer over ugen med legeplads, gymnastiksal, springcenter, musik og sang, gå ture rundt i området mm.  Kl. 11.00 spiser vi, hvor efter børnene bliver puttet. Efterhånden som de står op, spiser vi eftermiddagsmad, resten af eftermiddagen går med leg. Ca. efter kl. 15.30 er vi sammen med børnehaven.

Børnehaven
Kl. 07.30 går børnehaven i springsalen undtagen om torsdagen. Kl. 9 har vi samling, hvor begge stuer blandt andet gennemgår dagens program via piktogrammerne på vores tavler. Vi spiser frugt og brød, snakker, læser en bog og synger en sang eller to. Derefter gør vi os klar til dagens aktivitet, som varierer over ugen med åbne værksteder, turdag, svømmehal og bålmad. Omkring kl. 11.30 spiser vi frokost og to gange om ugen forgår det i spisesalen på højskolen sammen med skolens elever. Der er nogle dage, hvor børnehaven går ud kl. 13 og andre dage, hvor vi går i springcentret. Det veksler fra dag til dag afhængigt af, hvad vi har lavet om formiddagen og hvilke behov børn og voksne har netop den dag. Ca. kl. 14.00 spiser vi eftermiddagsmad, som blandt andet består af frugt og brød. Herefter slutter dagen med hygge, leg og hvad vi nu finder på. Omkring kl. 15.30 er vi sammen med vuggestuen enten på legepladsen eller i børnehavens afdeling indenfor.
Kontakt
Børnegården i Ollerup
Svendborgvej 3D, Ollerup
5762 Vester Skerninge
Tlf: +45 21 21 65 91
Leder@bornegaarden-ollerup.dk
Her bor vi
Indmeldelse/
Udmeldelse
Vil du indskrive dit barn i Børnegården?